BALOĞLU SÜLALESİ 6'NCI KEZ İFTARDA BULUŞTU

Baloğlu (Çiçek) Sülalesi Sapanca'nın Hacımercan Mahallesinde düzenlenen geleneksel iftar programında 6'ncı kez bir araya geldi.

Pukri Doğa Kulübü bahçesinde toplanan sülalenin fertleri iftarı birlikte açtı.

BİRLİK BERABERLİK

İftar programın bu yıl 6'ncısını düzenlediklerini belirten Mehmet Baloğlu birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

TEŞEKKÜR

İftara katılan tüm sülale fertlerine teşekkür eden Baloğlu, ''Sülalemizin daima birlik ve beraberlik içerisinde olması ve birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu bu yoğun katılımla bir kez daha gördük. Bu kadar insanı bir araya getirmek kolay değil. Bu sebeple bu organizasyonu düzenlemekte emeği geçenleri kutluyor ve teşekkür ediyorum. Geçen sene aramızda olan Kazım amcamız maalesef bu sene aramızda değil. Ahirete göç etmiş tüm yakınlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Hep birlikte açık havada iftarımızı açtık Allah kabul etsin. İftarımıza katılmak isteyip te çeşitli nedenler ile bu gece buraya gelemeyen diğer akrabalarımız da inşallah seneye yapacağımız iftarımızda bulunacaklar. Davetimize icabet eden bütün akrabalarımıza teşekkür ederiz'' dedi.