BALCI, SAPANCA'DA KIZINI EVLENDİRDİ

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı ile Ebru Balcı'nın kızları Zeynep merhum Nedim Karakaş ile Havva Karakaş'ın oğulları Aytaç ile Sapanca'da dünya evine girdi.

Sapanca Özkum Park'ta düzenlenen düğün töreninde Balcı ve Karakaş aileleri davetlileri kapıda karşıladı.  Her ikisi de avukat olan Zeynep ve Aytaç çiftinin nikahını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kıydı.

ŞAHİTLER

Çiftin şahitlerini ise; eski Bakan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, eski bakanlardan Nevzat Ercan, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, YÖK Yüksek İstişare Kurul Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Yahya Toplu, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, Ankara Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfan Çelik ve Konyalı işadamlarından Şükrü Doğan yaptı.

3 ÇOCUK

Eski Bakan Fikri Işık, genç çifte mutluluklar dileyerek, "Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, sizlerden vatana millete hayırlı uğurlu 3 çocuk bekliyoruz. Ve cüzdanı da daha iyi saklayacağı için hanım kızımıza teslim ediyorum" dedi.

GENİŞ KATILIM

Düğün törenine; Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, eski Sendikacı-İşadamı Enver Toçoğlu, Bakanlık Tütün Kurulu Üyesi Bülent Çaycı, Türkiye'nin dört bir yanından ve Sakarya'dan bir çok oda başkan ve yöneticileri, sendika başkan ve yöneticileri ile her iki ailenin yakınları katıldı.