BADMİNTON'DA EN İYİLER BELLİ OLDU

Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Sapanca'da düzenlenen Badminton Turnuvası sonra erdi.

İlçedeki ortaokul ve liselerde öğrenim gören 100 öğrencinin katıldığı turnuvada Pazartesi günü başlayan müsabakalar 3 gün sürdü. Çarşamba günü yapılan son müsabakaların ardından dereceye giren okul ve öğrencilere kupa ve madalyaları takdim edildi.

DERECELER

Turnuvada alınan sonuçlar şöyle: Küçük Kızlar kategorisinde 1. Kemalettin Sami Paşa Ortaokulu 2. Sinan Göksun Ortaokulu, Küçük Erkekler kategorisinde 1. Sinan Göksun Ortaokulu, 2. Kemalettin Sami Paşa Ortaokulu, Yıldız Kızlar kategorisinde 1. Sapanca İmam Hatip Ortaokulu, 2. Sinan Göksun Ortaokulu, 3. Kemalettin Sami Paşa Ortaokulu, Yıldız Erkekler kategorisinde 1. Sinan Göksun Ortaokulu, 2. Kemalettin Sami Paşa Ortaokulu, 3. Sapanca İmam Hatip Ortaokulu, Genç Kızlar kategorisinde 1. Sapanca Anadolu Lisesi, 2. METEM, 3. ŞAGEL, Genç Erkekler kategorisinde 1. Sapanca Anadolu Lisesi, 2. METEM, 3. Sapanca İmam Hatip Lisesi

İLGİ ARTIYOR

Badminton sporuna olan ilginin ilçede her geçen gün arttığına dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uçar, "İlçe Spor Müdürlüğü çatısı altında 4 aydır devam eden antrenmanlar ve beden eğitimi öğretmenlerimizin teşviki ve desteğiyle ilçemizde bu spora olan ilgi gün geçtikçe artıyor" dedi.