AVRUPA'DA STAJ GÖRÜYORLAR

Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Erasmus projesi kapsamında Almanya ve İtalya'ya staja gitti.

ALMANYA VE İTALYA

Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri; Erasmus+ Mesleki Eğitim Programı Hareketlilik Projesi, Bulaşıcı Hastalıklar ve Bakımı Konusunda Avrupa Stajı'nın 2 ve 3'üncü ayağı kapsamında Almanya ve İtalya'ya gitti.

ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Projenin 2. ayağının Almanya'nın Frankfurt, 3. ayağını ise İtalya'nın Roma şehrinde gerçekleştirildiğini belirten Okul Müdürü Zafer Soyhan, "Erasmus projesi kapsamında gerçekleştirilen bu çalışmalar, hem öğrencilerimiz hem de okulumuz adına çok olumlu yararlar sağlamakta. Aynı zamanda staj yapan öğrencilerimiz ülkemizin bir anlamda gönüllü kültür elçileri olarak çalışmakta, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir" dedi.

RENK KATIYORUZ

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Sapanca'nın eğitim ve öğretimine renk katmaya devam ettiğini kaydeden Soyhan, "Bu açıdan desteklerini esirgemeyen mülki amirlerimize, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerimize sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.