Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Sapanca Gölü | E-Posta |
Sapanca.com.tr Rss
arabuton

Sapanca.com.tr Ana Sayfa

  • ANA SAYFA
  • GÜNCEL
  • YAŞAM
  • SPOR
  • SİYASET
  • VEFATLAR
  • DEPREMLER
  • HAVA DURUMU
  • TREN SAATLERİ
  • SEÇİM 2024
  • ARŞİV
GÜNCEL
Yazı Boyutu:
DİĞER HABERLER
  • AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI
  • SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI
  • SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ
  • SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
  • ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

AŞÇILIK ÖĞRENMEK İSTEYEN KIRKPINAR MYO’YA GELECEK

Sapanca.com.tr bugün 6.194 kez ziyaret edildi.

Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksek Okulu bünyesinde Aşçılık Programı açıldı.

25 Nisan 2015 Cumartesi

Aşçılık programının 2 yıllık bir eğitim içerdiğini belirten Öğretim Görevlisi Günay Hasdemir, Sapanca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, fiziksel düzenlemeler yapıldıktan sonra Uygulama Oteli'nin C bloğunun bu programa tahsis edildiğini söyledi.

Toplam 250 metrekarelik bir alanın bölüm için tahsis edildiğini ifade eden Hasdemir, "bu alanımızda 45'er metrekarelik alanlarda mutfak ve pastane, toplantı salonu, hocalarımızın kullanımı için ofis, bay bayan soyunma odalarımız ve depolarımız mevcut." dedi.

GELİŞECEK

Gelecek yıl bahçeden de yararlanmak istediklerini kaydeden Hasdemir, şöyle konuştu: "Gelecek yıl birçok salata türü malzemeleri bahçemizde yetiştirmek, kendimiz üretip mutfakta kullanmak istiyoruz. Mutfağımız bu yılın ikinci döneminde yani yaz yarıyılında hizmete girdi. Şu an uygulama derslerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Turizm Haftası'nda da şenliğe destek verdik. Mutfakta uygulama derslerini daha önce öğrencim olan Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümünü mezunu Serra Çelikel'le birlikte veriyoruz. Halihazırda 36 öğrencimiz var. Bu öğrencilerimiz düzenli olarak derslere katılıyor. İleride bu sayının artacağını tahmin ediyoruz. Aşçılığa ilgisi olan herkesi programımıza katılmaya bekliyoruz."

HIZLA BÜYÜYOR

Bölüm öğrencilerinden Rengin Elif Şenses ise bölümün ilk yılı olmasına karşın ekipmanların tamamlandığını ve tam anlamı ile iyi bir eğitim aldıklarını anlattı. Sakarya Üniversitesi'nin Türkiye'nin önemli üniversiteleri arasında yer aldığına dikkat çeken Şenses, "Çok hızlı gelişen bir üniversitemiz var. Aşçılık bölümünde de ilk yılımız olmasına rağmen birçok başarıya imza attık. Bildiğim kadarıyla önümüzdeki yıl üniversitemiz bünyesinde gastronomi bölümü de açılacak. Birçok etkinlikte yer alıyoruz. Çok güzel bir bölümün temeli atıldı. Tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

SAPANCA GAZETESİ

  • Ana Sayfa
  • Arkadaşına Gönder


    Arkadaşına Gönder
      


    Lütfen bekleyiniz..

    * Yasal zorunluluk olarak sitemize giriş yapan herkesin IP bilgisi kaydedilmektedir. Türkiye dışından ve proxy üzerinden yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır. Yasal prosedür çerçevesinde sitemizde yapılan işlemlerin kim tarafından yapıldığı tespit edilebilmektedir. Bu nedenle, ziyaretçilerimizin sorumluluğunun kendilerinde olduğu bilinciyle servislerimizden yararlanmalarını önemle rica ediyoruz.
     


    AŞÇILIK ÖĞRENMEK İSTEYEN KIRKPINAR MYO’YA GELECEK: Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksek Okulu bünyesinde Aşçılık Programı açıldı.

    Alt logo Nazarlık Anasayfa | Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Yasal Uyarı
    Sapanca'dan Anında Haberiniz Olsun İstiyorsanız Doğru Adrestesiniz..
    Copyrights © 2025 Sapanca.com.tr Sapanca Gazetesi tüm hakları saklıdır.
    Sapanca City Guide
    2019 Sapanca Seçim Sonuçları
    D'Hondt Meclis Üye Dağılımı Hesaplama Aracı