Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Sapanca Gölü | E-Posta |
Sapanca.com.tr Rss
arabuton

Sapanca.com.tr Ana Sayfa

  • ANA SAYFA
  • GÜNCEL
  • YAŞAM
  • SPOR
  • SİYASET
  • VEFATLAR
  • DEPREMLER
  • HAVA DURUMU
  • TREN SAATLERİ
  • SEÇİM 2024
  • ARŞİV
GÜNCEL
Yazı Boyutu:
DİĞER HABERLER
  • AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI
  • SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI
  • SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ
  • SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
  • ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNE, MEZUN ÖĞRENCİDEN EĞİTİM

Sapanca.com.tr bugün 367 kez ziyaret edildi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu'nda Çölyak Diyeti ve Vegan/Vejetaryan Beslenme eğitimi gerçekleştirildi.

27 Mart 2019 Çarsamba

Türkiye turizmine nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla uygulamalı eğitim veren Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu'nda anlamlı bir program düzenlendi. Okulun mezunlarından olan ve Türkiye'nin tarım, gıda, esans, kuruyemiş alanlarında faaliyet gösteren Troy Group'a bağlı Ek Gıda Akdeniz Bölge Müdürü olarak görev yapan Fulya Öztürkan, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Beslenme üzerine eğitim veren Öztürkan, öğrencilere işlerinde başarılı olabilmeleri için çok çalışmaları ve işlerini severek yapmaları gerektiğini söyledi.

Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapaca Turizm MYO gerçekleştirilen eğitimde Fulya Öztürkan ayrıca, Çölyak Diyeti, Vegan/Vejetaryan beslenme üzerine teorik anlatım ve alternatif tatlar hakkında uygulamalı eğitim gerçekleştirdi.

Aşçılık Programı öğrencilerinin sektörle birlikte yetiştiğini belirten Sapanca Turizm MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hümeyra Baysal, etkinliği düzenleyen Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri Arzu Özel Yılmazcan ve Evrim Karaca ile Öztürkan'a teşekkür etti.

SAPANCA GAZETESİ

  • Ana Sayfa
  • Yorum Ekle
  • Arkadaşına Gönder


    Yorum Yaz
     


    Lütfen bekleyiniz..

    * Yasal zorunluluk olarak sisteme giriş yapan herkesin IP bilgisi kaydedilmektedir. Türkiye dışından ve proxy üzerinden yapılan yorumlar dikkate alınmamaktadır. Yasal prosedür çerçevesinde bir yorumun kim tarafından yapıldığı tespit edilebilmektedir. Bu nedenle, yorumcularımızın sorumluluğunun kendilerinde olduğu bilinciyle yorum yapmalarını önemle rica ediyoruz.

     
     
    Arkadaşına Gönder
      


    Lütfen bekleyiniz..

    * Yasal zorunluluk olarak sitemize giriş yapan herkesin IP bilgisi kaydedilmektedir. Türkiye dışından ve proxy üzerinden yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır. Yasal prosedür çerçevesinde sitemizde yapılan işlemlerin kim tarafından yapıldığı tespit edilebilmektedir. Bu nedenle, ziyaretçilerimizin sorumluluğunun kendilerinde olduğu bilinciyle servislerimizden yararlanmalarını önemle rica ediyoruz.
     


    AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNE, MEZUN ÖĞRENCİDEN EĞİTİM: Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu'nda Çölyak Diyeti ve Vegan/Vejetaryan Beslenme eğitimi gerçekleştirildi.

    Alt logo Nazarlık Anasayfa | Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Yasal Uyarı
    Sapanca'dan Anında Haberiniz Olsun İstiyorsanız Doğru Adrestesiniz..
    Copyrights © 2025 Sapanca.com.tr Sapanca Gazetesi tüm hakları saklıdır.
    Sapanca City Guide
    2019 Sapanca Seçim Sonuçları
    D'Hondt Meclis Üye Dağılımı Hesaplama Aracı