Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Sapanca Gölü | E-Posta |
Sapanca.com.tr Rss
arabuton

Sapanca.com.tr Ana Sayfa

  • ANA SAYFA
  • GÜNCEL
  • YAŞAM
  • SPOR
  • SİYASET
  • VEFATLAR
  • DEPREMLER
  • HAVA DURUMU
  • TREN SAATLERİ
  • SEÇİM 2024
  • ARŞİV
GÜNCEL
Yazı Boyutu:
DİĞER HABERLER
  • AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI
  • SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI
  • SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ
  • SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
  • ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNE DÜNYA MUTFAĞI EĞİTİMİ

Sapanca.com.tr bugün 378 kez ziyaret edildi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerine dünya mutfağı eğitimi verildi.

24 Mart 2017 Cuma

Sakarya Profesyonel Aşılar Derneği Yönetim Kurulu (SAKPAD) üye şeflerinin ve Ekol Food'un katılımı ile düzenlenen organizasyon eğitici ve öğretici geçtiği gibi staj dönemine ve mezuniyete hazırlanan öğrencilere önemli ölçüde katkılar sağladı. Yapılan etkinlikte öğrencilere eğitmen şefler tarafından, ithal peynir sunumları hazırlanarak öğrencilere tattırıldı. Emmantel, gauda, rokfor, permasan ve gravyer gibi değerli peynir çeşitlerinin nerede ve nasıl kullanıldığı hakkında bilgiler verildi.

Bunun yanı sıra somon gravlax, beef fajita, kıtır Norveç somon, sebzeli noodle, fettucini alfredo, penne arabiatta, chili con carne, dana carpoccio, chicken&beef quesidella, fırında dana bonfile gibi dünya mutfağı lezzetleri uygulamalı olarak ekip çalışması eşliğinde hazırlandı. Sunum yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında bilgi verildi.

SAKPAD Başkanı Taner Öztürk, "Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu'na (TAŞPAKON)  bağlı Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu (MARAPAFED) üyesi olan Sakarya Profesyonel Aşçılar Derneği (SAKPAD) olarak Kırkpınar MYO Aşçılık programı öğrencilerine eğitim verdik. TAŞPAKON ailesi olarak her zaman büyük bir keyifle eğitime destek veriyoruz. Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hümeyra Taşçıoğlu Baysal başta olmak üzere, öğretim görevlisi Günay Hasdemir'e, üniversite yönetimine, ürün desteğinden ve katılımlarından dolayı Ekol Gıda'ya teşekkür ederim" diye konuştu.

Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Yrd. Doç. Dr. Hümeyra Taşçıoğlu Baysal da, eğitmen şefler Hasan Ali Karabulut, Hakan Korkmaz, Mahmut Atınız ve Ekol Gıda bölge sorumlusu Canberk Ünver'e teşekkür etti ve katılım belgesi takdim etti.

SAPANCA GAZETESİ

  • Ana Sayfa
  • Arkadaşına Gönder


    Arkadaşına Gönder
      


    Lütfen bekleyiniz..

    * Yasal zorunluluk olarak sitemize giriş yapan herkesin IP bilgisi kaydedilmektedir. Türkiye dışından ve proxy üzerinden yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır. Yasal prosedür çerçevesinde sitemizde yapılan işlemlerin kim tarafından yapıldığı tespit edilebilmektedir. Bu nedenle, ziyaretçilerimizin sorumluluğunun kendilerinde olduğu bilinciyle servislerimizden yararlanmalarını önemle rica ediyoruz.
     


    AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNE DÜNYA MUTFAĞI EĞİTİMİ: Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerine dünya mutfağı eğitimi verildi.

    Alt logo Nazarlık Anasayfa | Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Yasal Uyarı
    Sapanca'dan Anında Haberiniz Olsun İstiyorsanız Doğru Adrestesiniz..
    Copyrights © 2025 Sapanca.com.tr Sapanca Gazetesi tüm hakları saklıdır.
    Sapanca City Guide
    2019 Sapanca Seçim Sonuçları
    D'Hondt Meclis Üye Dağılımı Hesaplama Aracı