Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Sapanca Gölü | E-Posta |
Sapanca.com.tr Rss
arabuton

Sapanca.com.tr Ana Sayfa

  • ANA SAYFA
  • GÜNCEL
  • YAŞAM
  • SPOR
  • SİYASET
  • VEFATLAR
  • DEPREMLER
  • HAVA DURUMU
  • TREN SAATLERİ
  • SEÇİM 2024
  • ARŞİV
GÜNCEL
Yazı Boyutu:
DİĞER HABERLER
  • AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI
  • SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI
  • SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ
  • SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
  • ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Sapanca.com.tr bugün 261 kez ziyaret edildi.

Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında düzenlenen yarışmada 1 altın, 10 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

25 Şubat 2016 Persembe

Öğretim Görevlisi Günay Hasdemir danışmanlığında 14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'ne katılan Kırkpınar MYO Aşçılık Programı öğrencileri, okullarını temsil ettikleri etkinlikte büyük bir başarıya imza attı.

Dünya Şefler Birliği'nin (WACS) belirlediği standartlar çerçevesinde yarışmalarda başarı gösteren öğrenci şefler madalyaların yanı sıra dünya genelinde geçerliliği olan sertifikaların da sahibi oldu.

SAÜ Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri; Nihal Altınbaş altın madalya, Arzum Yıldırım, Semra Erdem, Tuğba Sar, Muhammed Eren Kazdal, Oğuzhan Kılınç, Yüksel Yücel, Recep Başaran, İsmail Üstüne, Hayriye Betül Erman ve Ebru Yenen gümüş madalya, Oğuz Akdoğdu ve Ali Yağcıoğlu bronz madalya, Büşra Kurt ise merit diplomaya layık görüldü.

Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü bünyesinde 14 öğrenci ile kurulan Sakarya Üniversitesi Aşçılık Takımı, bu sonuçla birlikte Sakarya Üniversitesinin, Aşçılık ve Mutfak Sanatları alanında Türkiye'de ne kadar önemli bir yerde olduğunu kanıtlamış oldu.

Gastronomi dünyasının uluslararası düzeydeki isimlerinin de yer aldığı etkinlikte hünerlerini ilk kez sergileme fırsatı yakalayan ve madalyalarla dönenen Sakarya Üniversitesi Aşçılık Takımını, Günay Hasdemir, Kevser Aydoğdu, SAPADER, Okul Müdürü Hümeyra Taşçıoğlu Baysal ve okul idari kadrosunu kutlarız.​

SAPANCA GAZETESİ

  • Ana Sayfa
  • Arkadaşına Gönder


    Arkadaşına Gönder
      


    Lütfen bekleyiniz..

    * Yasal zorunluluk olarak sitemize giriş yapan herkesin IP bilgisi kaydedilmektedir. Türkiye dışından ve proxy üzerinden yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır. Yasal prosedür çerçevesinde sitemizde yapılan işlemlerin kim tarafından yapıldığı tespit edilebilmektedir. Bu nedenle, ziyaretçilerimizin sorumluluğunun kendilerinde olduğu bilinciyle servislerimizden yararlanmalarını önemle rica ediyoruz.
     


    AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI: Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında düzenlenen yarışmada 1 altın, 10 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

    Alt logo Nazarlık Anasayfa | Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Yasal Uyarı
    Sapanca'dan Anında Haberiniz Olsun İstiyorsanız Doğru Adrestesiniz..
    Copyrights © 2025 Sapanca.com.tr Sapanca Gazetesi tüm hakları saklıdır.
    Sapanca City Guide
    2019 Sapanca Seçim Sonuçları
    D'Hondt Meclis Üye Dağılımı Hesaplama Aracı