Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Sapanca Gölü | E-Posta |
Sapanca.com.tr Rss
arabuton

Sapanca.com.tr Ana Sayfa

  • ANA SAYFA
  • GÜNCEL
  • YAŞAM
  • SPOR
  • SİYASET
  • VEFATLAR
  • DEPREMLER
  • HAVA DURUMU
  • TREN SAATLERİ
  • SEÇİM 2024
  • ARŞİV
GÜNCEL
Yazı Boyutu:
DİĞER HABERLER
  • AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI
  • SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI
  • SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ
  • SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
  • ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

AŞÇI ADAYLARINA UYGULAMALI SINAV

Sapanca.com.tr bugün 379 kez ziyaret edildi.

Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencilerinin dönem sonu uygulamalı final sınavları, profesyonel aşçılar eşliğinde yapıldı. 

12 Ocak 2017 Persembe

Aşçılık programı birinci sınıf öğrencilerinin dönem sonu final uygulama sınavları, Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu'na (TAŞPAKON) bağlı Sakarya Profesyonel Aşçılar Derneği (SAPAD) yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla, eğitici ve öğretici olarak yemek yarışması havasında gerçekleştirildi.

Tüm dönemde öğrenmiş oldukları yeme-içme sanatını deneyimleme fırsatı bulan öğrenciler, uluslararası pişirme teknikleri ile hazırladıkları yemekleri deneyimli şeflerin beğenilerine sundu.

45 öğrenciden oluşan sınıfta 3 kişilik gruplar halinde çalışan öğrenciler, kırmızı ve beyaz et kategorilerinde hünerlerini sergilediler. Toplamda 16 farklı sunum ortaya koyan öğrencilerin çalışmalarını değerlendiren aşçılar Hasan Ali Karabulut, Hakan Korkmaz ve İlhami Emkin'den oluşan jüri, öğrencilerin hazırlamış oldukları sunumun reçetesine, hijyen, zaman, sunum ve lezzet üzerinden duyusal değerlendirmeler yaptı.

"Beef Wellington" sunumu ile Mümin Berke Dalgıç, Buse Naz Arıdil, Büşra Çöğürücü üçlüsü jürinin vermiş olduğu puanlar doğrultusunda 95 puanla en yüksek notu alırken, "Patlıcanlı Adıyaman Köfte" ile Soner Delen, İnci Demir, Şevval Turgut 94 puanla 2'nci sırada yer aldılar.

TAŞPAKON yönetim kurulu üyeleri ve öğrenciler yapılan etkinlikten dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ederken, jüri üyeleri de bu tarz tüm organizasyonlarda her zaman Sakarya Üniversitesi ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

SAPANCA GAZETESİ

  • Ana Sayfa
  • Arkadaşına Gönder


    Arkadaşına Gönder
      


    Lütfen bekleyiniz..

    * Yasal zorunluluk olarak sitemize giriş yapan herkesin IP bilgisi kaydedilmektedir. Türkiye dışından ve proxy üzerinden yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır. Yasal prosedür çerçevesinde sitemizde yapılan işlemlerin kim tarafından yapıldığı tespit edilebilmektedir. Bu nedenle, ziyaretçilerimizin sorumluluğunun kendilerinde olduğu bilinciyle servislerimizden yararlanmalarını önemle rica ediyoruz.
     


    AŞÇI ADAYLARINA UYGULAMALI SINAV: Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencilerinin dönem sonu uygulamalı final sınavları, profesyonel aşçılar eşliğinde yapıldı. 

    Alt logo Nazarlık Anasayfa | Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Yasal Uyarı
    Sapanca'dan Anında Haberiniz Olsun İstiyorsanız Doğru Adrestesiniz..
    Copyrights © 2025 Sapanca.com.tr Sapanca Gazetesi tüm hakları saklıdır.
    Sapanca City Guide
    2019 Sapanca Seçim Sonuçları
    D'Hondt Meclis Üye Dağılımı Hesaplama Aracı