ARDA ŞAHİN CHP'DEN ADAY ADAYI

Sapancalı turizmci Nihat Arda Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye meclis üyesi aday adayı oldu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi CHP'de belediye meclis üyeliği başvuruları devam ediyor. Partide son olarak Arda Şahin, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Nuray Dikmen'e teslim eden isim oldu.

CHP Sapanca İlçe Teşkilatında Gençlik Kolları'ndan Ana Kademe Yöneticiliğine kadar çeşitli görevlerde bulunan Şahin, başvurusu sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Doğma büyüme Sapancalı bir ailenin evladı, derin memleket sevdalısı olan bir birey olarak; bu bilinç ve hassasiyetle üniversitede mühendislik eğitimimi tamamladıktan sonra kendi mesleğim dışında, bir girişimci olarak turizm sektöründe faaliyet gösteren bir işletme açarak profesyonel iş hayatına giriş yaptım. Şuanda da 2'si Sapanca'da biri ise Adapazarı'nda olmak üzere turizm sektöründe faaliyet gösteren 3 işletmenin sahibiyim. Ayrıca Arda Mühendislik ve Müşavirlik adında yine şahsıma ait mühendislik firmamda mesleki faaliyetlerime devam etmekteyim. Hizmet alanımı genişletmek, fikirlerimi ve bilgi birikimimi doğru platformda aktarabilmek, hızlı aksiyon alabilmek ve bunların sonucunda Sapanca'ya özellikle iyi bildiğim turizm alanında faydalı olabilmek amacıyla meclis üyesi aday adaylık başvurumu yaptım. Siyasi algıdan ve fanatiklikten bağımsız, gençliğin dinamizmine en çok ihtiyaç duyulduğu bu dönemde Sapanca'ya faydalı olmak ve Sapanca'da değişimi isteyen bir genç olarak herkesin destek vereceğinden hiçbir şüphem yok. Biliyorum ki umut gençliktedir!"