ARAPOĞLU AMPUTE FUTBOL TAKIMINI AĞIRLADI

Sakarya Ampute Futbol Takımı oyuncu, teknik ekip ve yöneticileri Denizli deplasmanı öncesi Sapancaspor eski Genel Kaptan'ı Uğur Arapoğlu'nun daveti üzerine Green Blue'da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 

Daveti için Arapoğlu'na teşekkür eden Kulüp Başkanı Sinan Panta, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, "Bizi sıcak yüreği ile karşılayıp misafir eden değerli arkadaşımız Arapoğlu'na kulüp başkanı olarak yönetim kurulum,teknik ekibim ve sporcularım adına şükranlarımı sunarım" dedi.

Sakarya Ampute Futbol Takımına başarılar dileyen Arapoğlu ise, "Bana bugün bu güzel bir ortamda, siz güzel kalplileri misafir etme gururunu yaşattığınız İçin Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneğine teşekkür ediyorum. Böyle organizasyonların çoğalması gerekiyor. Özellikle, engeli olmasına rağmen hayata daha sıkı sarılan siz ve sizler gibi değerli sporcuların desteklenmesi çok önemli. Ben şahsım adına bu konuda elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Denizli deplasmanında sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.