ANKARA'DAN YENİ PARTİ HABERİ İLE DÖNDÜ

Erbakan Vakfı Sapanca İlçe Başkanı Abdulgafur Cevher, Ankara'da düzenlenen Erbakan Vakfı genişletilmiş istişare toplantısına katıldı.

Vakıf kurucusu ve Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın da katıldığı toplantı Ankara Anadolu Hotels'de gerçekleşti. Toplantıda konuşan Erbakan, il ve ilçe başkanlarına yaşanan son siyasi gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

"Ülkenin, milli görüş davasını tam manasıyla savunacak, halkın refahı için çalışan, yeniden büyük Türkiye'yi kurmak için yeni bir partiye ihtiyacı var" diyen Erbakan, Temmuz 2018'e kadar kurulacak yeni bir partinin ilk sınavını 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde vereceğini söyledi.

"Mücahit Erbakan" sloganlarının atıldığı toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.  Toplantıyı değerlendiren İlçe Başkanı Abdulgafur Cevher ise, "Bizim bu çıkışımız bundan önceki çıkışlarla asla ve asla karşılaştırılmasın. Bu hareketimiz 7 yıldır süren iftiralar, haksız eleştiriler ve haksızlıklara rağmen sadakatimizin ahde vefamızın ve sabrımızın doğuşudur. Türkiye'nin İslam aleminin ve dünyanın üzerine yeniden refah güneşinin doğma vakti gelmiştir. Bizlerde Sapanca teşkilatı olarak her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.