AMAÇ ÖĞRENCİLERİN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMESİ

Sapanca Alaçam Ortaokulu, öğrencilerin kendilerine olan öz güvenlerini, bilgilerini, spora olan ilgilerini arttırmak ve onlara kitap alışkanlığı kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Alaçam Ortaokulunda geleneksel hale gelen kitap okuma yarışmasının sonuçları belli oldu. Önerilen kitabı okuyanlar arasında yapılan sınavda 7-C sınıfı öğrencisi Hüseyin Kaya birinci olarak bisiklet kazandı. Aynı yarışmada ikinciliği 8-B sınıfı öğrencisi Ahmet Arda Topaloğlu, üçüncülüğü ise 7-E sınıfından Ayhan Orhun Türk elde etti.

Yarışmanın 2. dönemde de yapılacağını belirten Okul Müdürü Atilla Çetinkaya öğrencileri sürpriz ödüllerle mükafatlandırmaya devam edeceklerini söyledi.

TEKNOLOJİ FAYDALI MI ZARARLI MI?

6-C ve 6-D sınıfları arasında "Teknolojinin zararları mı yoksa faydaları mı daha fazladır?" konusunda münazara düzenlendi. Büyük bir çekişmeye sahne olan münazaranın ardından 6-C sınıfı öğrencileri Ensar Topçu, Irmak Bostan, Ravza Tantan ve Enes Turan kazanan taraf oldu. 6- D sınıfını ise Nezahat Neves Sınav, Yaşar Dilberoğlu, Sudenaz Demir, Rüveyda Bıyıklıoğlu temsil etti.

MASA TENİSİ TURNUVASI

Her dönem yapılan masa tenisi turnuvasının sonuçları belli oldu. 8-B sınıfından Ahmet Arda Topaloğlu birinci olurken 6-D sınıfından Çağrı Çakıroğlu ikinci, 7-D sınıfından Abdulaziz Şimşek ise 3. olarak madalya almaya hak kazandı.

GELENEKSEL BİLGİ YARIŞMASI

Alaçam Ortaokulunda her eğitim öğretim döneminin son haftasında olduğu gibi bu dönemde şubeler arası bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada 5A, 6D, 7A,8C şubeleri birinci oldu.

Okul Müdürü Atilla Çetinkaya öğrencilerin gelişimine yönelik çalışmaların aynı kararlılıkla devam edeceğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.