ALEMDAR: 'CUMHUR İTTİFAKI HAZIR VE KARARLIDIR'

MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar 31 Mart'ta yapılan yerel seçim sonuçlarına ilişkin bir teşekkür mesajı yayımladı.

Seçimlerin tüm ilçede huzur ve sükûnet içinde geçtiğine dikkat çeken Alemdar, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"31 Mart günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerini tüm Sapanca'da huzur ve sükunet içerisinde geçirdik. Sapanca'nın tüm değerli insanları demokratik haklarını kullanmış, tercihlerini yapmış ve sandıktan çıkan sonuçlara yine demokrasinin bir gereğini yerine getirerek saygı duymuşlardır. Bu süreç içerisinde aday olan, seçim çalışmalarına katılan, sandığa giderek oy kullanan tüm vatandaşlarımıza parti ayrımı gözetmeksizin teşekkür ediyorum. Kazanan Sapanca olmuştur.

Diğer yandan Cumhur İttifakımız Sapanca'mızda yapılan seçimlerde net bir sonuç elde etmiştir. Kıymetli halkımız, daha önce yapılmış olan tüm yerel seçimlere kıyasla daha yüksek bir oyla, yüzde 53,52'lik tarihi bir oranla adayımız Özcan Özen'i belediye başkanlığı makamına layık görmüşlerdir. Yine Cumhur İttifakımızın 9 belediye meclis üyesi adayı ve 2 kontenjan adayı da önümüzdeki 5 yıllık süreçte Sapanca için karar almak ve Sapanca'yı yönetmek için Belediye Meclis Üyeliklerine seçilmişlerdir. Bununla birlikte CHP listesinden seçimlere katılan 4 aday da Belediye Meclis Üyesi olmaya hak kazanmışlardır. Hem Belediye Başkanımız Özcan Özen'i hem de Belediye Meclisi'ne seçilen tüm üyeleri tebrik ediyorum.

Cumhur İttifakı olarak biz, seçim çalışmaları sürecinde halkımıza daha güzel bir Sapanca sözünü verdik. Şimdi bu sözü yerine getirmek için çalışmak vaktidir. Ekonomik ve kültürel anlamda kalkınmış, ticaret, turizm ve eğitim şehri Sapanca için Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimiz hazırdır, kararlıdır. Yolları açık, Allah yardımcıları olsun."