AK PARTİ SAPANCA'DAN ZİYARETLER

AK Parti Sapanca İlçe Yönetimi, kurum ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Sapanca Sosyal Güvenlik Merkezi'ne gerçekleştirdi. Burada Kurum Müdürü Semiha Kocabay Akdağ ile görüşen Gümüşel ve ekibi daha sonra ise hasta ziyaretleri gerçekleştirdi. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden ilçenin eski esnaflarından Rasim Keskin ile Selçuk Nalbantoğlu 'nu ziyaret eden Gümüşel ve yönetimi son olarak; Sapanca Kurtköy'de bulunan Sakarya Afet ve Acil Durum Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Birlik Müdürü Hakan Aslan tarafından Gümüşel ve beraberindekilere çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

TAZİYE

Birlik Müdürü Hakan Aslan, AK Parti heyetinin gerçekleştirdiği ziyaretten birkaç gün sonra evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Gümüşel, 17 yıldır Sakarya'da görev yapan, başarıları ile adından sıkça söz ettiren Aslan hakkında bir taziye mesajı yayınladı.

Merhuma Allah'tan rahmet, yakınları, çalışma arkadaşları ve sevenlerine baş sağlığı dileyen Gümüşel, değerli bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.