AK PARTİ SAPANCA'DAN ANKARA ÇIKARMASI

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, AK Parti Sapanca İlçe Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahinoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Enes Serdar, ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Genel Merkezi'nde Sakarya Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret için Sapanca İlçe Teşkilatı'na teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Sapanca ilçe teşkilatının başarılı bulduğu ve beğendiği teşkilatlardan biri olduğunu söyledi.

Sapanca teşkilatında birliğin ve beraberliğin üst düzeyde olduğuna dikkat çeken Yavuz, "Teşkilatımız belediyeden, en alt ve en üst kademesine kadar büyük bir uyum ve dayanışma içerisinde. Bunu her zaman görüyor ve memnuniyet duyuyoruz" dedi.

İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'u kutlayarak Sapanca'dan Kurtköy ve Yanık Mahallesine kadar olan bölgenin genişletilmiş yol ihtiyacı ile bazı bölgelerin doğalgaz ihtiyacı konusunda bilgilendirmelerde bulundular.

Sapanca'nın kendileri için önemli olduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Yavuz gerekli olan ön çalışmalara en kısa sürede başlatılacağını belirtti.

Birçok konunun ele alındığı ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.