AK PARTİ GECE GÜNDÜZ SAHADA

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı, 24 Haziran'da gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, belediye başkan yardımları, parti yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri Dibektaş, Kurtköy, Mahmudiye ve Yanık mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti.

Gündüz mahallede oturan vatandaşları tek tek ziyaret eden AK Parti heyeti, akşam ise teravih namazında yine vatandaşlarla bir araya geldi. Çalışmaların Kurtköy Mahallesi'nde gerçekleşen bölümüne Milletvekili adayı Çiğdem Erdoğan Atabek'te katıldı.

Çalışmalar hakkında Sapanca Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümüşel, "Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik' diyen cumhurbaşkanımızın izinde daha güçlü bir Türkiye için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mahallerimizi tek tek ziyaret ederek çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyoruz. Ne zaman ki aşk biter, o zaman yorulur insan. Aşk ile koşan yorulmaz. Bizde yorulmadan usanmadan yolumuza devam ediyoruz" dedi.