AK PARTİ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri toplantılarına devam ediyor.

Başkan Yılmazer ve Başkan Adayı Özen, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel başkanlığında toplantı düzenledi.

AK Parti İlçe Teşkilat Binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Adayı Özen, "5 yıldır Sapanca için çalışan belediye başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Bayrağı bıraktığı yerden çok daha yukarılara taşımak için var gücümüzle 7 gün 24 saat çalışacağız. Sapanca, sevdasıyla çıktığımız yolda güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız. Sapanca'yı gelecek vizyonuna taşımak için gayret göstereceğiz" dedi.

Önemli olanın AK Parti belediyeciliğinin ve hizmetlerinin kesintisiz sürmesi olduğunu ifade eden Başkan Yılmazer ise konuşmasında şu sözlere yer verdi:

"Belediye Başkanı olarak hizmetlerimizde tarafsızım ama siyasi bir yarış olduğu zaman siyasi anlamda tarafım. Partimizin ve adayımızın tarafıyım. İnşallah emaneti halkımızın da teveccühü ile Özcan Özen'e kendi ellerimle teslim edeceğim. Güzel bir çalışma dönemimiz olacak. Bayrağı bir noktaya taşıdık. İnanıyorum ki bu bayrak daha da yukarı çıkacaktır. Seçimlerde çok çalışacağız. Sahadaki adayımızın, teşkilatlarımızın ve bizlerin güzel çalışmalarıyla, ilk günkü heyecanla, birlik ve beraberliğimizle seçim sonuçlarındaki farkı daha da arttıracağız. AK Parti belediyeciliği ve hizmetleri kesintisiz sürmelidir. Ülkemiz, Sakarya ve Sapanca'nın nereden nereye geldiğini halkımız çok iyi biliyor."