AK PARTİ'DE İLK ADAY CEBECİ OLDU

AK Parti'de Sapanca belediye başkanlığı için ilk aday adayı Çiğdem Cebeci oldu.

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı'nda İlçe Başkanı Yunus Gümüşel'e evraklarını teslim eden Cebeci, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için Sapanca AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan ilk isim oldu.

HAYIRLI OLSUN

Çiğdem Cebeci'nin 24 Haziran seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olduğunu ve birlikte çalıştıklarını hatırlatan AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, "O süreçte Çiğdem hanım 16 ilçeyi tek tek dolaşarak kendini tanıttı. İlçe teşkilatımızla entegre içerisinde aktif bir çalışma programı gerçekleştirdi. Kendisi bugünde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkan aday adaylarımızdan biri. Çiğdem hanım aynı zamanda şuan Sapanca Belediye Başkanlığı için ilk resmi başvuruyu yapan aday adayımız. Kendisine hayırlı olsun diyoruz. Teşkilat olarak her zaman birlik ve beraberlikten yanayız. İlçe teşkilatı olarak ta en yüksek oyu almak amacında ve hedefindeyiz" dedi.

GÜÇ KATMAK İSTİYORUM

Çiğdem Cebeci ise açıklamasında, "Bir partili olarak partime güç ve değer katmak hedefindeyim. Partimizin ve kendi vizyonum doğrultusunda bu hedefleri gerçekleştirmek, Sapanca'mıza verimli ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı getirmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.

ÇİĞDEM CEBECİ KİMDİR

1980 yılında İstanbul'da doğan Çiğdem Cebeci, ilk, orta ve lise eğitimini Sapanca'da tamamladı. Cebeci daha sonra ise 2005 yılında Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümünden mezun oldu. 2007 yılında yüksek lisansını Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı, Üretim ve Servis Sistemleri Yönetimi bölümünde tamamlayan Cebeci, 2010 yılında Sakarya Üniversitesi A.M.Y.O. Bilgisayar Programcılığı bölümü ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Matematik Alanlar Eğitimi Fizik Öğretmenliği yüksek lisans eğitimini tamamladı. Cebeci son olarak 2016 yılında İstanbul Beykent Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi. 4 yıl boyunca Sapanca ve Arifiye ilçelerinde ücretli öğretmenlik yapan Cebeci, Adapazarı Başak Traktör Fabrikasında Kalite Mühendisliği, Doğa İş Makineleri Operatörlük Kursunda Kurum Müdürlüğü ve M-TECH A.Ş.'de Kalite Yöneticisi görevlerinde bulundu. Çiğdem Cebeci, halen özel fabrikalara danışmanlık yapmaktadır.