AK PARTİ'DE ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISI

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı'nda belediye başkan aday adaylığı başvuru süresinin tamamlanmasının ardından, temayül yoklamasında oy kullanacak partililer için tanıtım programı düzenlendi.

AK Parti İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşen programda belediye başkan aday adayları sırayla salona davet edildi ve 5 dakika içerisinde kendilerini tanıtmaları ve projeleri hakkında kısa bilgiler vermeleri istendi.

Program açılışında konuşan İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, oluşan tablodan ilçe teşkilatı olarak mutlu olduklarını söyledi.

Tüm aday adaylarına teşekkür eden Gümüşel, "17 yıllık tarihimizde ilk defa 10 aday adayımız var. Hep birlikte bereketli geldik diye düşünüyorum çok güzel bir tablo. Adaylarımızın tamamının önceliği Sapanca ve AK Parti. Toplam 10 tane belediye başkan adayımız var ve hepsi de en başından beri AK Parti'de olması gerektiği gibi bir birine karşı kardeş hane bir şekilde. Hepsine tekrar teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Gümüşel, konuşmasının devamında ise şunları kaydetti:

"Sonuç ne olursa olsun. Mevcut başkanımız devam eder yada etmez, yada aday adaylarımızdan genel merkezimiz kimi uygun görürse tüm aday adaylarımız geriye dönük her şeyi unutacak ve adayımız kimse onu hep birlikte kucaklayacağız, hiçbir şey olmamış gibi yolumuza devam edeceğiz. Bizim işlerimiz kişilere endeksli olmaz. Ana kademsinden mahalle başkanlarına kadar bir teşkilat var ve bu teşkilatın tek bir isteği var. 24 Haziranda nasıl en yüksek oy oranını aldıysak, nasıl tüm seçimlerde oyumuzu yükselttiysek,  31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde de en yüksek oy oranı ile kazanacağımız belediye başkan adayını Allah nasip etsin."

Toplantıda daha sonra ise başvuru sırasına göre; Çiğdem Cebeci, Semiha Kılıç, Nazmi Bostancı, İsa Sezer, Metin Şirin, Can Cengiz Çetin, Erdal Tarhan, Özcan Özen ve İsa Cebeci, kendilerini tanıtarak projeleri hakkında kısa bilgiler verdi.