AK PARTİ 2500 KİŞİ İLE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

AK Parti sapanca İlçe Teşkilatı düzenlediği iftar programında 2 bin 500 misafiri ağırladı. Yemekte konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ali İnci, "bölemeyeceksiniz, yıkamayacaksınız, başaramayacaksınız" dedi.

Sapanca Özkum Park'ta düzenlenen iftar yemeğine; AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ali İnci, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, AK Parti'nin il ve ilçe yönetim, gençlik ve kadın kolları üyeleri, mahalle temsilcileri ile tüm teşkilat mensupları, oda ve dernek başkanları, mahalle muhtarları ile yaklaşık 2 bin 500 partili katıldı.

"EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ"

24 Haziran seçimlerinde Sapanca'dan en yüksek oyu almak istediklerini belirten AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, iftar sonrası yaptığı konuşmada, "İlçe teşkilatımızın tüm birimleri ile ilçemizde gitmedik mahalle, girmedik ev, sıkmadık el bırakmıyoruz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a buradan seslenmek istiyorum. 24 Haziran seçimlerinde inşallah Sapanca'dan en yüksek oyu alarak yine büyük desteği buradan bizler sağlayacağız. İl Başkanımız Fevzi Kılıç, Milletvekili adayımız Ali İnci, Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer başta olmak üzere iftarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum " dedi.

"İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN"

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise Ramazan ayının bitmek üzere olduğunu hatırlatarak, "Yüce Allah'tan Ramazan ayı ve Ramazan bayramının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

TEŞEKKÜR

İftar programı sebebiyle teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, "Sapanca ilçe teşkilatımız inanılmaz bir özveri ile çalışıyor. Bugün burada bizleri bir araya getiren ilçe başkanımız ve belediye başkanımız nezdinde tüm teşkilatımıza, davete icabet ederek gönül sofralarımızın oluşmasını sağlayan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"AK PARTİYİ YIKMAK İÇİN HİÇBİR ZAMAN YAN YANA GELMEYECEK İSİMLER BİRLEŞTİ"

Geçmişte yaşanan seçim süreçleri ve olaylar hakkında bilgiler veren Kılıç, "Tarihler rolleri belirler' diye bir söz var. Hakikaten de 15 Temmuz'da milletimiz bundan sonra bu ülkede milletten başka kimsenin sözünün geçerli olmadığını bir kez daha gösterdi. Günümüze geldiğimizde hiçbir şekilde AK Parti'yi yıkamayan bu güçler, hiçbir şekilde siyaseten yan yana gelemeyecek bu isimler yan yana gelip AK Parti'yi yıkma mücadelesine girdiler. Diğer bir yandan da yurtdışından AK Parti'yi yıkma mücadelesi veriyorlar. 16 yıldır yaptıklarımızın devamı adına inşallah bu seçimde de sandıklardan yine Recep Tayyip Erdoğan çıkacak, AK Parti milletvekilleri seçilecek, hizmetler artarak devam edecek" şeklinde konuştu.

"BÖLEMEYECEKSİNİZ, YIKAMAYACAKSINIZ, BAŞARAMAYACAKSINIZ"

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ali İnce İse, muhalefet partilerinin adayları tarafından yapılan konuşmaları eleştirdi. İnci, konuşmasında şunları kaydetti:

"Birisi çıkıyor mikrofonu bulmuş, yolunu şaşırmış emlakçı arıyor. 'Var mı bir emlakçı beş tepeyi satacağım' diyor. Ya sen kimsin? Diğeri çıkıyor büyükelçilerle toplantı düzenliyor. Toplantıdaki büyükelçilerin Muharrem beye sorusu 'siz ne yapacaksınız? Recep Tayyip Erdoğan'ı yargılayacak mısınız? Cezalandıracak mısınız?' Bir diğeri çıkıyor 'Ben bundan hesap soracağım' diyor. Neyin hesabını soracaksın? Vatandaşa hizmet ettiğini mi hesabını soracaksın? Bir diğeri çıkıyor 'Ben ne varsa satacağım, uçakları satacağım, bütün projeleri durduracağım' diyor. Bir diğeri çıkıyor FETÖcülerin yurtdışından tek tek toplanıp getirilmesinden büyük emeği olan, 'TİKA'yı kapatacağım' diyor. Bunları hep birlikte izliyoruz. Yıkıcılar, olanları bile ortadan kaldırmaya çalışan insanlar. Bunları isteyen dış güçlerden başkaları içerdeki uzantıları, taşeronlarından başkası olamaz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylediği gibi bölemeyeceksiniz, yıkamayacaksınız, başaramayacaksınız."