AK GENÇLERDEN ÇOCUKLARA ÖZEL PROJE

AK Parti Sapanca Gençlik Kolları, ilk ve ortaokul çağındaki çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla sosyal sorumluluk projesi düzenleyecek.

SOSYAL SORUMLULUK

AK Parti Sapanca Gençlik Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ilk ve ortaokul çağındaki çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kitap toplanması ve bu kitapların çocuklara ulaştırılmasına yönelik bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirme kararı alındı.

OKUMA ALIŞKANLIĞI

Gerçekleştirmek istedikleri proje hakkında açıklamalarda bulunan

Sosyal Politikalar Birim Başkanı Gülten Şahin, "Sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçireceğimiz bu proje ile öncelikli hedefimiz ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak. Sapanca'daki tüm çocuklara belki ulaşamayız ama hedef kitlemiz içerisindeki minik kardeşimizin bir kitap da olsa okumasına vesile olmak bizleri mutlu edecektir" diye konuştu.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

AK Parti Sapanca Gençlik Kolları Başkanı Enes Serdar ise, "Proje henüz hazırlanma aşamasında ama biz şimdiden kitap toplamaya başladık. Çocuk kitaplarına ve kitaplığa ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz bir okulu tespit ettiğimiz gibi projemizi hızlandıracağız" dedi.