AK GENÇLERDEN ÇANAKKALE GEZİSİ

AK Parti Sapanca İlçe Gençlik Kolları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü nedeniyle Çanakkale'ye gezi düzenledi.

Kültürel ve tarihi gezide ilk olarak Truva Antik Kenti, Aynalı Çarşı ve Saat Kulesi'ni ziyaret eden gençler daha sonra ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer aldığı anma törenine katıldı.

Gezi programı hakkında açıklamalarda bulunan Sapanca Gençlik Kolları Başkanı Enes Serdar, "Ecdadımızın bizlere mirası olan bu aziz vatanın bizlere emanet edilmesinde dönüm noktası olan Çanakkale zaferinin manevi atmosferini yaşamak ve genç kardeşlerimize unutturmamak, aziz şehitlerimizi yad etmek üzere ilçe yönetim kurulumuz ve genç kardeşlerimiz ile birlikte Cumartesi gecesi Çanakkale'ye doğru yola çıktık. Sabahın ilk ışıkları ile Çanakkale'ye vardık. Kültürel ve tarihi mekanların ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı anma programına katıldı. Şanlı ecdadımızı anmak için gittiğimiz anma töreninde vazifemizi yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz" dedi.