AK GENÇLER KAMPTA BULUŞTU

AK Parti Sakarya Gençlik Kolları tarafından kamp programı düzenlendi.

AK Parti Sakarya Gençlik Kolları tarafından Kocaeli Diriliş Kamp alanlarında; 200 bay 100 bayan olmak üzere il, ilçe, üniversite ve lise teşkilat birimlerinden oluşan bir ekiple kamp programı gerçekleştirildi.

Sakarya Gençlik Kolları AR-GE ve Eğitim Birimi tarafından organize edilen kamp programında gençler futbol, voleybol, paintball, pentatlon, matrak, okçuluk, macera parkuru, doğa yürüyüşü, kamp ateşi gibi çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi. Kampa konuk olan İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise gençlerle söyleşi düzenlendi.

"BİZİ GENÇLEŞTİRİYORSUNUZ"

Gençlerin heyecanına katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İl Başkanı Kılıç, "Burada olmak bizlere gençliğimizi anımsatıyor. AK Parti hareketi heyecanıyla 16 yıldır hizmet hareketini sürdürüyor. Gençlerimiz de burada gereken sorumluluğu alıyor. İnşallah hep birlikte milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu ortamlar insana özgüven kazandırır, bilgilendirir. Doğanın sunduğu eşsiz güzelliklerin arasında gerçekleşen kampın gençlerimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmesini diliyorum" dedi.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ SİZLER BELİRLEYECEKSİNİZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu ise, "Burası bizim memleketimiz sizlerse bizim gelecek nesillerimizsiniz. Bir ve beraber olmaktan asla vazgeçmeyin. AK Parti hükümetleri ile kaderi değişen yeni Türkiye'nin geleceğini sizler belirleyeceksiniz. Vatana ve millete olan hizmet sevdanız tüm sevdaların üzerinde olsun. Öğrenmekten asla korkmayın. Yeni bir dil öğrenin. Gelişiminize katkı sağlayacak uğraşlar edinin. Bu tür organizasyonlar kardeşliğimizin pekişmesinde ve fikri altyapımızı geliştirmede oldukça önemli. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak gençlerimiz AK Parti hareketini geleceğe taşıyacaklar. Gerek teşkilat gerek belediyeler gerekse meclise giden kardeşleriniz olarak zaman içerisinde bu görevleri sizler yükleneceksiniz" diye konuştu.

"KUŞAKLAR ARASINDAKİ GÖNÜL BAĞINI DAHA DA SAĞLAMLAŞTIRDIK"

Bu etkinlikle kuşaklar arasındaki gönül bağını daha da sağlamlaştırdıklarını belirten AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, "Kamp programımız il başkanımız ve büyükşehir belediye başkanımızın katılımıyla daha verimli bir hal aldı. Farklı branşlarda gün boyu gerçekleşen faaliyetlerin yanı sıra özellikle kamp ateşi başında büyüklerimizle yaptığımız söyleyişi gençlerde kalıcı izler bıraktı. Genç kardeşlerimizin sorularına samimiyetle ve içtenlikle cevap veren büyüklerimiz gençlere farklı bakış açısı kazandırdı. Biz büyüklerimizin gençliğine gittik onlar bizimle gençleşti. Kuşaklar arasındaki gönül bağını daha da sağlamlaştırdık" şeklinde konuştu.

"BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ, KARDEŞ OLACAĞIZ"

Gençlik Kolları AR-GE ve Eğitim Birim Başkanı Macit Özçelik ise "Muhabbetimiz bol olacak demiştik gerçekten de muhabbetimiz bol oldu. Teşkilat üyelerimiz arasındaki kardeşlik bağını sağlamlaştırmamıza vesile oldu kampımız. Cumhurbaşkanımızın her platformda söylediği 'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız' sözüne sadık kalacağımızı böylece kanıtlamış olduk. Birliğimizi aynı ruh ve heyecanla devam ettireceğimizi, farklı ve sürdürülebilir faaliyetlerle ortaya koymaya devam edeceğiz" dedi.