AĞAÇ A.Ş. SAPANCALI ÜRETİCİLERİ DİNLEDİ

Ağaç A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İsmail Akyol ve Ağaç A.Ş. Satın Alma Müdürü Murat Cırık, Sapanca'da süs bitkileri üreticileri ile bir araya geldi.

Sapanca İlçe Merkez ve Kırkpınar Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından düzenlenen programda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç A.Ş. yetkilileri Sapancalı üreticilerle bir araya geldi.

Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen toplantıya; 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Kooperatif Başkanı Osman Kubilay, İş Bankası Sapanca Şube Müdürü Bucan Türkmen ile kooperatif üyeleri ve üreticiler katıldı.

Toplantı hakkında Sapanca Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Başkan Kubilay, "Yaklaşık 1.5 yıldır fidan alımında bir sorun var. Bu konu sebebiyle Ağaç A.Ş.'ye daha önce bir ziyaret gerçekleştirdik. Orada da bir görüşmemiz oldu daha sonrada kendilerini Sapanca'ya davet ettik. Bugünde bizleri kırmayıp ilçemize geldiler. Burada amaç küçük üreticilere destek sağlanması. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk, Sapanca'da düzenlenecek olan süs bitkileri fuarı hakkında konuştuk" dedi.