ADAY ADAYLARI YEMEKTE BULUŞTU

AK Parti Sapanca Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Başkanı Yunus Gümüşel tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Sopeli Doğal Yaşam Köyü'nde düzenlenen yemeğe İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ile Belediye Başkan Aday Adayları; Semiha Kılıç, Erdal Tarhan, Çiğdem Cebeci, Özcan Özen, Metin Şirin, İsa Cebeci, İsa Sezer, Nazmi Bostancı ve Cengiz Çetin katıldı.

Toplantı sonrası Sapanca Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Başkan Gümüşel, şunları kaydetti:

"Gerek başvuru sürecinde gerekse şuan olsun, AK Parti'ye yakışır çok güzel bir aday adaylık süreci yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah'ın izni ile başarımız daim olacaktır. İlçe teşkilatı olarak tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Tüm aday adaylarımızda birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyorlar. AK Parti'ye de zaten bu yakışır.

Bu güne kadar olan süreçte ilçe teşkilatı olarak tüm aday adaylarımıza karşı gereken görevimizi büyük bir titizlikle yerine getirdik. Yakın bir zamanda genel merkezimiz tarafından Sapanca Belediye Başkan Adayımız açıklanacaktır. Şuan tüm aday adaylarımız tanıtım çalışmalarını İlçe teşkilat başkanı olarak düzenlediğimiz toplantıda, tüm aday adaylarımızdan, AK Parti davasına sahip çıkmalarını ve o şuurla hareket etmelerini, bugüne kadar yaptığı özverili çalışmalara adayımızın açıklanmasının ardından da devam etmelerini istedim, bunun sözünü aldım.

Çünkü burada konu küçük hesaplar değil. Sadece Sapanca ve Sakarya değil tüm Türkiye'nin konusudur. Büyük fotoğrafa bakmamız gerekiyor. Burada aslolan AK Parti, aslolan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, aslolan Türkiye'nin bekasıdır.

Sapanca olarak genel başkanımıza ve partimize en yüksek desteği vermek istiyor, bunu için mücadele ediyoruz. Bu sebeple genel merkezimiz kimi aday gösterirse aday adaylarımızdan, yönetimimize, partimizin tüm kademelerinden, üyelerimize kadar onun etrafında kenetleneceğiz."