4 MAHALLEYE ASFALT MÜJDESİ

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, AKOM'da Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile bir araya geldi. Görüşmeden Yanık, Dibektaş, Nailiye ve İlmiye Mahallelerine asfalt kararı çıktı.

Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan'ın da hazır bulunduğu görüşmede Sapanca'nın 4 mahallesinde gerçekleştirilecek asfalt çalışmaları masaya yatırıldı. Toçoğlu, 4 mahallenin grup yolları ve ana caddelerinde 10 Haziran Pazar günü çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

MÜJDELİ HABERİ ALDIK

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, "AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Sapanca'da kapı kapı dolaşıyoruz. Gerek ilçe belediyemizin gerekse Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarını vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Başkanımız ilçemizde çok önemli hizmetlerde bulundu. Sapanca'da hemen hemen tüm grup yolları asfaltlandı. Yanık, Dibektaş, Nailiye ve İlmiye Mahallelerinin bağlantı yolları için kendisiyle görüştük. Başkanımız asfalt programı dahilinde bu hafta sonu ekiplerin hemen belirlenen yerlerde çalışmalara başlayacağının müjdesini verdi. Kendisine Sapanca İlçe Teşkilatı ve tüm Sapancalılar adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

4 MAHALLE DAHA YENİLENECEK

Sapanca'ya 12 milyon değerinde asfalt yatırımı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, "İnşallah şimdi de 4 mahallemizde daha çalışmalarımızı başlatıyoruz. İlçe Başkanımızın Sapanca'da eksik grup yollarının tamamlanması konusunda talebini aldık ve hemen değerlendirdik. Yanık, Dibektaş, Nailiye ve İlmiye Mahallelerinde 10 Haziran Pazar günü çalışmalara başlayacak, yenilenen mahallelerimizi hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız. Söz verdiğimiz gibi inşallah Sakarya'da 2019 yılına kadar asfaltsız grup yolu kalmayacak. Tüm Sapancalılara ve şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.