3 PUANA 3-1'LİK SKORLA ''MERHABA'' DEDİK

Sakarya 1. Amatör Küme D Grubu karşılaşmasında temsilcimiz Sapanca Hacımercanspor, sahasında Fırtına Gençlerbirliğispor'u 3-1 mağlup etti.

1. Amatör Küme 2. Hafta karşılaşmasında Sapanca Hacımercaspor sahasında Akyazı ekibi Fortına Gençlerbirliğispor'u misafir etti.

KORİDORDA HAZIRLANDILAR

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, sadece 2 soyunma odası bulunan Sapanca Atatürk Stadına aynı gün 2 saat ara ile 2 maç birden verince Hacımercanspor ve Fırtına Gençlerbirliğispor futbolcuları koridorlarda ve otobüslerde hazırlanmak zorunda kaldı.

İLK YARI 0-0

İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan mücadelede perdeyi temsilcimiz Hacımercanspor açtı. 52 ve 66'ncı dakikalarda Tolga'nın attığı gollerle durumu 2-0 yaptı. 72'nci dakikada ise bu kez sahneye Tanju çıktı ve farkı 3'e çıkardı. 85'inci dakikada ise kalecimiz Hilmi kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Misafir ekibin tek golü 88'de geldi ve maç 3-1 temsilcimiz Hacımercanspor'un üstünlüğü ile tamamladı. Hacımercanspor bu galibiyetle ligde puanını 4'e yükseltti.

HACIMERCANSPOR: 3 - FIRTINA GENÇLERBİRLİĞİSPOR: 1

STAT: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Mustafa Gürcağlar, Ertuğrul Kardeş, Tufan Sağır

HACIMERCANSPOR: Hilmi, Rauf, Tolgahan, Levent, Ali Said, Hasan, Tolga, Mustafa (dk.59 Okan), Çetin Tarık, Tanju, Tufan Can

ANTRENÖR: Bayram Ay

FIRTINA GENÇLERBİRLİĞİSPOR: Mustafa, Enes, Uğur, Emrah, Salih (dk.62 Ali İhsan), Turan, Furkan, Ümit, Aykut, Selman, Emre

YÖNETİCİ: Cafer Özden

GOLLER: Dk.52-66 Tolga, dk.72 Tanju (Hacımercanspor), dk.88 Ümit (Fırtına Gençlerbirliğispor)

KIRMIZI KART: Dk.85 Hilmi (Hacımercanspor)