3 AY BOYUNCA HAZIRLANDILAR VE…

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu, Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliğine paravolley dostluk maçı düzenledi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında paravolley dostluk maçı organize etti. Maçta Türkiye Şampiyonu Karadeniz Ereğli Belediyesi Paravolley Takımı ile Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından kurulan Sapanca Ayyıldız Paravolley Takımı karşı karşıya geldi.

MORAL KAHVALTISI

Karşılaşma öncesi her iki takımın oyuncuları Sapanca Belediyesi'nin organize ettiği sabah kahvaltısında bir araya geldi.

GAYRET VE BAŞARI

Sapanca Kaymakamı Bayar burada yaptığı konuşmada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle özel durumlu vatandaşları topluma kazandırmak adına yapılan organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek sosyal sorumluluk adına ilçede yapılan bu tür etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Bayar, özel durumlu sporcuları gayretlerinden ve başarılarından dolayı kutladı.

GEREKEN KATKI VE DESTEĞİ VERECEĞİZ

Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise engelli vatandaşlarımızın toplumla kaynaşması için Sapanca Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevleri önceden olduğu gibi bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini belirtti. Sapanca Ayyıldız Paravolley Takımının kurulmasında emeği geçenlere ayrıca teşekkür eden Yılmazer, Sapanca Ayyıldız Takımının ulusal ligde mücadele edip başarıya ulaşması için gereken katkı ve desteği vereceğini söyledi.

NEFES KESEN MÜSABAKA

Sapanca Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen maça Sapancalı sporseverlerin ilgisi yoğun oldu. Sapanca Ayyıldız Paravolley Takımı sahada Murat Haliloğlu, Gülay Yıldız,  Mehmet Soydeğer, Onur Balkaya, Ali Koçak, Onur Can ve Elif Çakıroğlu ile mücadele ederken Karadeniz Ereğli Belediyesi Paravolley Takımı, Hüseyin Özeren, Emre Karaoğlu, Recep Ateş, Uğur Erdoğan, Atilla Yıldırım ve Sedat Tokatlı ile sahada yer aldı.

Her iki takım oyuncularının nefes kesen mücadelelerinin ardından Sapanca Ayyıldız Paravolley Takımı, Karadeniz Ereğli Belediyesi Paravolley Takımı'nı setler de 3-2 üstünlük sağlayarak mağlup etti.

Karşılaşma sonrası her iki takımın oyuncularına protokol üyeleri tarafından centilmenlik ve dostluk madalyası takdim edildi.

"BEKLEDİĞİMİZDEN DAHA GÜÇLÜ"

Karadeniz Ereğli Belediyesi Paravolley Takım Kaptanı Hüseyin Özeren, Sapanca Ayyıldız Paravolley Takımı'nı beklediklerinden daha güçlü bulduklarını ve önümüzdeki yıl Türkiye 1. Liginde görmek istediklerini söyledi. Özeren, Sapanca kaymakamı, belediye başkanı, Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü eğitmen ve öğrencileri ile Dernek Başkanı Cemil Ertuğ'a teşekkür etti.

Sapanca Ayyıldız Paravolley Takım Kaptanı Murat Haliloğlu ve Gülay Yıldız ise üç ay gibi çok kısa zamanda oluşturdukları takımla haftada üç gün antrenman yaparak çok çalıştıklarını, oyuncuların istek, arzu ve motivasyonu ile mutlu sona ulaştıklarını belirtti.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Paravolley Takımı, Özkum Park sponsorluğunda Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen yemeğin ardından Sapanca'dan ayrıldı.