2018 MODİFEST AUTOSHOW GERÇEKLEŞTİ

Modifiye araç tutkunları hafta sonu Sapanca'da düzenlenen 2018 Modifest Autoshow'da bir araya geldi.

Yaşar Özkaya ve Serdar Bakırkaya tarafından Kırkpınar eski havaalanında gerçekleşen etkinliğe modifiyeli yaklaşık 400 araç katıldı.

6 yıldır Kocaeli'nde gerçekleştirdiklerini etkinliği ilk kez Sapanca'da ve açık havada düzenlediklerini belirten Serdar Bakırkaya, amaçlarının modifiyeli araçlar hakkında insanların kafalarındaki olumsuz ve yanlış bilgileri silmek olduğunu söyledi.

Amaçlarının modifiyeli araçlar hakkında toplumdaki olumsuz önyargıyı silmek olduğunu ifade eden Bakırkaya, şunları kaydetti:

"Etkinliğimize Kocaeli, Bursa, Aydın, Ankara, İstanbul ve Yalova gibi Türkiye'nin birçok şehrinden ortalama 400 araç katıldı. Etkinliğe katılan araçların yüzde 99'u modifiyeli ve orijinal hallerinden çok farklıdır. Modifiyeli araçlar hakkında toplumda yanlış bir kanı var. Bu kişiler etkinliklerimize katıldıklarında kafalarındaki bu düşüncelerin ne kadar yanlış olduğunu görüyor. Etkinliklerimizi gerekli yerlerden tüm izinleri alarak düzenliyoruz. Görevli arkadaşlarımız etkinlik alanına gelirken ve giderken tüm denetimleri yaparak ulaşımı sağlamakta ve kesinlikle bir taşkınlık söz konusu olmamaktadır. Bugünkü etkinliğime desteklerinden dolayı Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer başta olmak üzere tüm belediye yetkileri ve emniyet güçlerimize teşekkür ederiz."