2 YENİ BİLGİ VE KÜLTÜR EVİ DAHA HİZMETE GİRİYOR

Sapanca Belediyesi, tarafından Yeni Mahalle ve Fevziye Mahallelerine yapılan Bilgi ve Kültür Evleri açılış töreni bu hafta sonu gerçekleşecek.

Toplumsal yaşamın gerektirdiği etkileşimlere ortam sağlamak, bireyleri kültürel faaliyetlerle bütünlük içerisinde bir araya getirmek, bu faaliyetlerin yapılmasında odak noktası olmak amacıyla Sapanca Belediyesi tarafından her mahalle de hayata geçirilmeye çalışılan Bilgi ve Kültür Evleri'ne yenileri eklenmeye devam ediyor.

3 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'da yapılacak olan törenle, Yeni Mahalle ve Fevziye Mahalleleri Bilgi ve Kültür Evleri hizmete açılacak.

Bilgi Kültür Evleri'nin açılmaya devam ettiğini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; "Kültürel mirasın aktarılmasında Bilgi ve Kültür Evleri'nin önemli oluğunu düşünüyorum. Bilgi ve Kültür Evleri ile çocuklarımıza, kadınlarımıza ve gençlerimize eğitim - öğretim ile kendilerini geliştirebilecekleri alanlar oluşturmuş oluyoruz. Seçim vaatlerimizin arasında bulunan 'Sapanca'da Bilgi ve Kültür Evi olmayan mahalle kalmayacak' sözünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni Mahalle ve Fevziye Mahallelerine yapılan Bilgi ve Kültür Evleri'nin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, açılışımıza tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.