'SON SÖZ, SON KARAR MİLLETİMİZDEDİR'

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, 24 Haziran'da her gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ni Sapanca Gazetesi'ne değerlendirdi.

AK Parti hükümeti süresince Türkiye'de yaşanan değişimlere dikkat çeken Gümüşel, "Memurun maaşını ödeyemeyen, IMF batağına saplanmış bir hükümetten bu günlere geldik. Bir tarafta ülkemizi 2023 sonrasında hedeflerine taşımak için çalışan AK Parti, diğer tarafta ise seçim meydanlarında yapılanları yıkmayı vaad eden diğer siyasi partiler var" dedi.

SANDIĞA GİDİN ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 yıldan bu yana millet iradesini öne çıkaran bir lider olduğunu belirten Gümüşel, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı güçlü bir meclis ve güçlü bir hükümet ile desteklemek ve Türkiye'nin şahlanışına katkıda bulunmak için sandığa giderek oyumuzu kullanmamız gerekiyor" diye konuştu.

"SANDIĞA GİDERKEN UNUTULMAMALIDIR"

AK Parti hükümetinin yıllardır ülkenin refaha kavuşması için gece gündüz çalıştığını kaydeden Gümüşel, "Hükümetimiz ülkemiz için bu kadar yıl emek vermişken yapılacak en küçük bir hata bizi telafisi olmayan eski günlere götürür. Daha güçlü bir Türkiye için hepimizin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Sandığa giderken bunlar unutulmamalıdır. Bizlerde ilçe teşkilatı olarak bıkmadan, yorulmadan ülkemiz için gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza bunları tek tek anlattık. Çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadığımız gönül bırakmayacağız dedik, 18 bin hane ziyaretinin yanında, 30 bin seçmen ve 50 bine yakın hemşehrimizle tek tek görüşerek cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik" şeklinde konuştu.

"ŞAHLANIŞININ ÖNÜNDE HİÇBİR ENGEL KALMAYACAK"

"AK Parti kurulduğu günden bu yana millet iradesine önem veren ve millete hizmet etmeyi kendine görev edinen bir parti olmuştur" diyen Gümüşel, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

"Demokrasiye olan inancımız eksiksiz ve tamdır. Millet iradesinin en güçlü hissedildiği yer sandıktır. Milletimiz 16 Nisan referandumunda yeni cumhurbaşkanlığı sistemi için 'evet' diyerek ülkemizin önünde yeni bir ufuk açmıştır. 24 Haziran seçimleri sonrasında Türkiye artık ayağındaki prangalardan kurtulmuş olacak ve şahlanışının önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Dört bir yanımız kuşatılmak istenirken hemşerilerimiz, istikrar için, dirliğimiz için, birlik, bereket ve bolluk için sandığa giderek tercihini yapmalıdır. Son söz, son karar milletimizdedir. İnşallah milletimiz tercihini yine güven ve istikrardan yana kullanarak Türkiye'mizin önünü açacaktır."