'ŞAMPİYONLUĞUMUZU BERABER KUTLAYALIM'

Sapanca Gençlikspor Kulübü Başkanı Can Cengiz Çetin, "Evde kalalım, sağlıklı olalım, inşallah şampiyonluğumuzu beraber kutlayalım" dedi.

Yazılı bir açıklama yayımlayan Başkan Çetin, Dünya'yı ve ülkemizi yoğun bir şekilde etkisi altına almış olan koronavirüs'ten bir an evvel kurtulma dileğinde bulundu.

Virüs salgını sebebiyle liglere verilen arada gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Çetin, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Görünen o ki bu beladan kurtulmanın en önemli yolu da hükümetimizin açıklamış olduğu tedbirlere uymak olacaktır. Tüm spor camiasının ve Sapanca'mızın bu tedbirlere uymasını rica ediyorum.

Bizlerde TFF'nin vereceği karar doğrultusunda izlenecek yolu merak etmekteyiz. Amatör liglerin akıbeti de profesyonel ligler gibi belirsiz ancak görünen o ki süreç uzayacak gibi duruyor.

Teknik Direktörümüz Ahmet Hoca ve ekibi ile de telefon ile zaman zaman görüşüp süreci değerlendiriyoruz. Bir süre daha oyuncu grubumuza bireysel idman konusunda program çıkarılmasına karar verdik. Sporcu sağlığı açısından bunun daha doğru olacağını düşünüyoruz.

Biz Sapancaspor olarak play off'ların sağlıklı bir ortamda oynanmasından yanayız. İnanıyoruz ki bu zor süreçten sonra başarılı bir play off mücadelesi ile Bölgesel Lig hedefimize ulaşacağız.

Tüm taraftarlarımızın ve camiamızın tedbirlere uymasını ve kendilerini izole etmesini rica ediyorum. Taraftarlarımız arasındaki genç kardeşlerimizin başlatmış olduğu yardım kampanyasını da canı gönülden tebrik ediyorum. Bu vesile ile Sapancalı olmanın ayrıcalık olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Evde kalalım, sağlıklı olalım inşallah şampiyonluğumuzu beraber kutlayalım."