'NEFES ALDIĞIMIZ SÜRECE PES ETMEK YOK'

Sapanca Gençlikspor Teknik Direktörü İsmail Yılmaz, "Nefes aldığımız sürece pes etmek yok" dedi.

Bundan sonra her maçın final maçı olacağını belirten Yılmaz, Sapanca gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Sapancaspor olarak bu ligin sonuna kadar var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Nefes aldığımız sürece pes etmek yok. Geçen hafta çok önemli bir mücadele olan Adapazarıspor maçından galip ayrıldık. Şimdi önümüzde 7 final mücadelesi var. Bu maçlardan puan veya puanlarla ayrılmak en büyük dileğimiz" diye konuştu.

Sonuçlar ne olursa oluşun ligin sonuna kadar büyük bir ciddiyetle mücadelelerine devam edeceklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Sapancaspor bu ligden düşmeyi asla hak etmiyor. Başarırsak çok zor bir şeyi başaracağız ancak bunu da ilk defa yapmış olmayacağız. Sapancaspor tarihi zor zamanlarda kazanılan başarılarla doludur yani bu ligde kalmak hayal değil. Biz sonuçlar ne olursa olsun ligin sonuna kadar büyük bir ciddiyetle mücadelemize devam edeceğiz. Takımımıza güveniyorum inşallah Kestel Belediyespor maçından galip ayrılacağız. Yöneticilerimiz sağ olsunlar ellerinde geleni yapıyorlar. Bir gün önceden Bursa'ya geldik. Maça hazırız."