'MİLLETİMİZE HİZMETKAR OLMA İSTEĞİNDEYİZ'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek ve Recep Uncuoğlu, İl Başkanı Yunus Tever ve il yöneticileri AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

SAKARYA'DAKİ EN YÜKSEK OY ORANI

Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel'in hoş geldiniz konuşmasının ardından söz alan Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, "Sapanca olarak AK Parti'nin Sakarya'da aldığı en yüksek oy oranına ulaşmak arzusundayız. Bunun içinde ilçe teşkilatımız ile birlikte aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise, "2014 yılında almış olduğum bayrağı 31 Mart Yerel Seçimlerinde inşallah değerli ağabeyim ve dostum Özcan Özen'e teslim edeceğim. Bizim teşkilat ve dava bilincimiz gereği dün ve bugün olduğu gibi yarında yine burada hep birlikte olacağız" diye konuştu.

REEL HEDEF

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, "Sapanca olarak, genel seçimlerde dönem dönem benim de katıldığım çok yoğun bir çalışma gerçekleştirmiştiniz. Bugüne geldiğimizde yine aynı yoğunlukta bir çalışma görüyorum. Dolayısıyla Sakarya'daki en yüksek oy hedefi tamamen reel bir söylemdir. Buna inanıyorum. Aydın Yılmazer başkanımızın bu güne kadar Sapanca'ya çok önemli hizmetleri var. Kendisine bu çalışmaları sebebiyle teşekkür ediyorum. Adayımız Özcan Özen'in de Allah yolunu açık etsin" şeklinde konuştu.

"SADECE BELEDİYE BAŞKANI SEÇMEYECEĞİZ"

Seçimlerin sadece belediye başkanı seçmek anlamına gelmediğine dikkat çeken AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, "Birileri 1 Nisan'a hazırlanıyor. Birileri sözüm ona seçim sonuçlarına göre başka başka planlar içinde. Birileri sadece siyaseti dizayn etmek için değil, aynı Fransa'daki gibi yeni kaos planlarını, bir takım güçleri sokağa indirmeyi, birileri Türkiye'nin teröre karşı yürüttüğü mücadeleden geri durdurmayı hedefliyor. Neye göre? 1. Nisan'daki tabloya göre. Birileri bu seçimleri bir güvenoyu şeklinde algılanmasını sağlayarak cumhurbaşkanımızın tartışmalı hale gelmesinin özlemini, isteğini duyuyor.  Ve yine birileri Türkiye'ye ivme kazandıran cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini karalayıp, kötüleyerek tekrar Türkiye'yi o zayıf hükümetlerin, koalisyonların, sıkıntıların içerisindeki günlere götürmek istiyor. Biz sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz. AK Parti'nin ve cumhurbaşkanımızın hakkını hep birlikte savunacağız" dedi.

"UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ"

İl Başkanı Yunus Tever ise Cumhur İttifakı şuuru içerisine Sakarya genelinde en yüksek oy oranlarına ulaşmak için il teşkilatı olarak ilçe teşkilatları ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

"MİLLETE HİZMETKAR OLMA İSTEĞİNDEYİZ"

Toplantı sonunda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, şunları söyledi:

"Bizim meselemiz koltuk meselesi olamaz. Bugün milletvekiliyiz iyi, yarın bu görevden ayrıldığımız zaman kızıp, küsüp kenara mı çekileceğiz. Bu bize yakışır mı? Bizler sadece makamlar için mi savaş veriyoruz? Belki istisnalar olabilir ama hiç birimiz bu işleri makam için yapmıyoruz. Hepimiz için söylüyorum. Belki de bulunduğumuz makamlara gelebileceğimizin hayalini bile kurmadan gece gündüz çalıştık. Milletvekili olacağım o günlerde aklıma bile gelemezdi. Ancak şuan 4 dönemdir milletvekiliyim. Bir gün bu makam elimizden gittiğinde de aynı hızla çalışacağız. Aksini düşünmek beni rahatsız ediyor. Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer'de bu dava için güzel bir örnek. Kendisi ufak bir burukluk yaşamış olabilir ancak silkelenir, gelir ve çalışmaya devam eder. Şuan da zaten bunu yapıyor. Kendisini ayrıca kutluyorum. Cumhurbaşkanımızın sürekli söylediği güzel bir söz var. 'Milletin efendisi, millete hizmetkar olandır' diyor. Bizlerde, Özcan Özen başkanımızda milletimize hizmetkar olma isteğindeyiz."

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı'ndaki toplantının ardından milletvekilleri, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'i makamında ziyaret etti.