''GÜLOĞLU'NUN HİÇBİR ZAMAN BURADA EVİ OLMADI''

Şarkıcı Sıla'nın Sapanca'daki villasının bulunduğu sitenin müdürü Sapanca Gazetesi'ne konuştu: "Sıla Gençoğlu'nun 8 yıldır sitemizde evi var ancak Davut Güloğlu hiçbir zaman bu siteden ev almadı, hiçbir zaman burada oturmadı."

Medyada yer alan, "Sıla Gençoğlu, davalık olduğu şarkıcı Davut Güloğlu ile komşu oldu", "Davut Güloğlu, davalık olduğu Sıla'nın kendisine komşu olması üzerine evini satılığa çıkardı" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Gölebakan Evler Sitesi Müdürü İbrahim Yazıcı, "Sıla hanım ve ailesi 8 yıldır sitemizde oturuyor ancak Davut Güloğlu hiçbir zaman sitemize ne geldi nede bir ev aldı. Fakat oğlu Cengizhan Güloğlu bu yılın Haziran ayı başında ortakları olduğu kişiler ev kiralamak için geldi" dedi.

Davut Güloğlu'nun oğlunun 1 yıllık villa kiralamak istediğini ifade eden Yazıcı, "Sayın Güloğlu ve beraberindekiler yine ilçemizden tanıdığımız birkaç dostumuzla sitemize geldi. 1 yıllık eşyalı ev kiralamak istediklerini söylediler. Bizde kontrat yaparak 1 yıllık sözleşme ile ev kiraladık" diye konuştu.

Güloğlu'nun kira ve aidat ve faturaları ödemediğini iddia eden Yazıcı, "Sözleşme sonrası 1 aylık kira bedeli ödendi ancak devam eden süreçte kendine ulaşamadık. 2 ay gibi süre sonunda kendi bizleri aradı ve evden çıkmak istediğini uzak kaldığını söyledi. Burada sezonluk kiraların çok daha yüksek olduğunu evin 1 yıllık kiralandığı için daha uygun fiyatla kiralandığını belirttik. Bu süre zarfında ise kira, aidat, doğalgaz ve elektrik gibi hiçbir şeyin ödenmediğini tespit ettik.  Daha sonra kendisini aramaya çalıştığımızda ise ulaşamadık. Sanırım telefonlarımızı engellemiş. Tüm bunların üzerine basında çıkan haberi görünce olayın gerçek yüzünü açıklama gereksinimi duyduk" şeklinde konuştu.

Bilindiği medyada bir süre önce; Sıla Gençoğlu ve davalık olduğu Davut Güloğlu'nun Sapanca'da aynı sitede oturduğu, Davut Güloğlu'nun daha sonra bu evi satılığa çıkardığı iddia edilmişti.