'ESNAFIMIZ İLÇEMİZİN CAN DAMARI'

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca esnafıyla her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyor.

Esnaf ve sanatkarların Sapanca'nın can damarları olduğunu bildiklerini ve onların sorunlarının Sapanca'nın sorunu olduğunu kaydeden Başkan Özen, "Esnafımızı ziyarete aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz" dedi.

"SAPANCA HAYALİMİZİ ANLATIYORUZ"

Ziyaretlerde Sapanca Belediyesi'nin mevcut hizmetlerini ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlatma fırsatı bulduklarını da kaydeden Özen, "Belediye olarak nasıl bir Sapanca hayal ettiğimizi, yapmak istediklerimizi esnafımıza anlatıyoruz. Onlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Belediyemizi ilgilendiren konularda da bir ihtiyaç varsa gerekli desteği sağlıyoruz. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Esnaf ve sanatkarların ilçe hakkındaki düşüncelerinin kendileri için çok önemli olduğunu da hatırlatan Özen, "Küçük olmalarından kaynaklanan esnek yapıları, çalışma biçimleri ve istihdama katkıları ile esnafın bölgesel kalkınmayı hızlandırma fonksiyonları vardır. Esnafımız yani vatandaşlarımızın ilçe hakkındaki düşüncelerini çok önemsiyor onların uyarılarını dikkate alıyoruz" şeklinde konuştu.