'ÇALMADIK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ'

Sapanca'da gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, "Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız" dedi.

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Gümüşel, Sapanca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

"HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ"

Ramazan ayı olması sebebiyle çalışmaları 2 bölüm halinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Gümüşel, "Sapanca ilçe teşkilatı olarak sadece seçim zamanı vatandaşımızın yanında olmadığımızı hatırlatmak isterim. Bizler her zaman vatandaşımızla iç içe olduk. Şimdide iftar öncesi ve iftar sonrası düzenlediğimiz programlarla vatandaşlarımızla beraber olmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

"TAM KADRO SAHADAYIZ"

Tam kadro olarak sahada olduklarını belirten Gümüşel, "İlçe başkanından belediye başkanına, ana kadememizden kadın, gençlik kolları ve mahalle başkanlarımıza, eski yeni yönetim kurulu demen hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her akşam bir mahallemizdeki camide teravih namazımı kılıp sonrasında da vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerini dinliyoruz. AK Parti'nin güçlü Türkiye için önemini anlatıyor varsa sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın partimize olan güveni ve cumhurbaşkanımıza olan teveccühünü gördükçe mutlu oluyoruz" dedi.

"ÇALMADIK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

Şuana kadar Rüstempaşa, Camicedit, Yeni Cami, Kurtköy, Kırkpınar Tepebaşı, Kırkpınar, Güldibi, Gazipaşa ve Yeni Mahalle Mehmet Efendi Camilerinde teravih sonrası vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kadın kollarımız hane hane iftar programları düzenliyor. Yani şöyle diyebiliriz gündüz sahada kapı dolaşıp akşamları teravih namazları sonrası vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Her bölgeye ulaşmak için çaba sarf ediyoruz. İnşallah Sapanca'da çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

"MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZDA YANIMIZDA OLACAK"

Milletvekili adayları ile sahada olacaklarını kaydeden Gümüşel, "Tüm aday adaylarını teşkilat olarak ilçemizde en güzel şekilde ağırladık. Şimdi adaylar açıklandı ve tanışma toplantısında milletvekili adaylarımızı partililerle tanıştırdık. Her birinden tek tek Sapanca'nın sorunları ve eksikleri ile ilgilenecekleri konusunda tek tek söz aldık. Cuma günü itibari ile seçim çalışmalarımızı bir kademe daha yükseltiyoruz. Bu çalışmalarımıza il başkanlığımızın düzenleyeceği program dahilinde milletvekillerimizde eşlik edecek. Sapanca'dan bu güne kadar en yüksek oy oranını almak istiyoruz. 24 Haziran seçimlerinde Allah'ın izni ile en büyük katkıyı bizler sağlayacağız. Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi Türkiye'yi dünya devletleriyle rekabet edecek konuma getiriyor. Savunma sanayiyi kurarak Türkiye'yi muhtaç etmekten kurtarmaya çalışıyor. Bu yüzden önünü kesmek istiyorlar. Bu yüzden Recep Tayyip Erdoğan'sız, AK Parti'siz seçim istiyorlar. Ama onların ne istediği önemli değil, halkımızın isteği önemli. Şimdiden seçim hepimize hayırlı olsun" dedi.

"KUDÜS KIRMIZI ÇİĞİMİZDİR"

Açıklamasının sonunda İsrail'in Gazze'de yaptığı saldırılara da değinen Gümüşel, şunları kaydetti:

"Kudüs Müslümanların başkenti ve bizlerin kırmızı çizgisidir. İsrail ve Amerika'nın yaptığı saldırıları kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Bilinmelidir ki mazlumun intikamının alınacağı gün, zalimin zulüm ettiği günden daha çetin geçecektir."